Ψηφιακός Καταλόγος με QR-CODE

Πακέτο μεταπώλησης

Στο πακέτο μεταπώλησης της κατασκευής του ψηφιακού κατάλογου προτείνεται ένα ποσοστό για τον μεταπωλητή έως 10% και αφορα την τιμή κατασκευής και άφορα κάθε ξεχωριστή πώληση. Η τιμολόγηση γίνεται στον μεταπωλητή.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 490€ + 10%

Ονομασία – Φιλοξενία Εφαρμογής – Τεχνική Υποστήριξη: 150€/έτος

Ονομασία (Domain Name)
Η ονομασία είναι η καταχώριση ενός ονόματος πχ. www.tositemou.gr, είναι από τα σημαντικότερα στάδια ενός γενικότερου σχεδιασμού για την υλοποίηση.

Φιλοξενία (Hosting)
Η Φιλοξενία της εφαρμογής είναι ο χώρος που θα δεσμευτεί σε έναν υπολογιστή (server) για να εμφανίζεται πάντα ο ψηφιακός κατάλογος σας καθώς και οι απαραίτητες υπηρεσίες για την καλή λειτουργία, ασφάλεια και συντήρηση, όπως, SSL Πιστοποιητικό ασφαλείας – GDPR προστασία προσωπικών δεδομένων.

Τεχνική Υποστήριξη (Technical Support)
Τεχνική υποστήριξη, επίλυση προβλημάτων, δημιουργία email, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κτλ.

Κατασκευή Ψηφιακού Καταλόγου: 340€

Εγκατάσταση εφαρμογής, παραμετροποίηση, σχεδιασμός qr-code, σύγχρονος responsive/user friendly σχεδιασμός συμβατός για όλες τις συσκευές (tablet, smartphones). Εισαγωγή μενού, πιάτων, πρόσθετων υλικών.
Τρόπος λειτουργίας: Table Mode (τρόπος)
Πλήρης μηχανισμός διαχείρισης παραγγελιών, κουζίνας, ταμείου, ιστορικό παραγγελιών και ιστορικό πελατών, εκτύπωση παραγγελιών.

Μετάφραση Ψηφιακού Καταλόγου: 150€

(Προαιρετικό δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά)
Η μετάφραση του μενού σας μπορεί να γίνει από ειδικό συνεργάτη μας επαγγελματία στην γλωσσά προτιμήσεις σας.


ΟΡΟΙ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για εσάς. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού πριν την έναρξη του έργου. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.